کاشت ابرو در حاملگی ، عوارض و تاثیرات آن بر مادر و جنین

کاشت ابرو در حاملگی ، عوارض و تاثیرات آن بر مادر و جنین
جهت دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید!

یکی از مهمترین چالش‌های ایجاد شده برای زنان باردار این است که کاشت ابرو در حاملگی برای جنین مضر است یا خیر؟ در واقع این موضوع از لحاظ داروهایی که قبل و بعد از عمل وارد بدن مادر شده و تاثیراتی که روی جنین می‌گذارند، نیاز به بررسی خواهد داشت. برای آگاهی از تاثیرات کاشت ابرو در بارداری تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

کاشت ابرو در حاملگی و تاثیرات آن

دوران بارداری یک بازه زمانی مهم برای تکامل و رشد بدون نقص جنین می‌باشد. در این دوران تغذیه جنین به مادر وابسته بوده و تاثیرات مثبت و منفی آن را دریافت می‌نماید. در واقع تمام چیزهایی که وارد بدن مادر می‌شوند، توسط سیستم خون‌رسانی بند ناف به جنین نیز انتقال می‌یابند؛ بنابراین داروها و موادی که قبل و بعد از عمل کاشت ابرو توسط مادر دریافت می‌شوند، تاثیرات منفی خود را در رشد و تکامل جنین باقی می‌گذارند.

به طور کلی بدن بانوان در دوران بارداری با تغییرات هورمونی شدیدی درگیر می‌شود. این تغییرات و بهم ریختگی‌های هورمونی، باعث ریزش موهای سر و ابرو پس از زایمان شده اما میزان شدت آن، بستگی به شرایط جسمی فرد خواهد داشت. بنابراین ممکن است پس از کاشت ابرو در حاملگی و شیردهی، تغییرات هورمونی روی فولیکول‌های کاشته شده اثر گذاشته و ریزش آنها را در پی داشته باشند. با این وجود لازم است بدانید ریزش مو در این زمان، عارضه‌ای طبیعی و موقت بوده و با مصرف داروهای مناسب، قابل درمان خواهد بود.

از طرف دیگر زنان باردار در زمان حاملگی استرس، اضطراب و فشار روانی زیادی را تجربه می‌کنند؛ کاشت ابرو در بارداری نیز این میزان استرس را افزایش داده و تاثیرات منفی زیادی در رشد و سلامت جنین ایجاد می‌نماید. علاوه بر این، استرس زیاد می‌تواند آثاری منفی از جمله پارگی کیسه آب و زایمان زودرس را برای مادر به وجود آورد.

کاشت ابرو در حاملگی و تاثیرات آن

کاشت ابرو در بارداری چه عوارضی به همراه دارد؟

اکثر متخصصان، کاشت ابرو در حاملگی را به دلیل عوارض احتمالی، برای مادران باردار منع می‌نمایند. از جمله این عوارض می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تاثیر بی‌حسی بر روی جنین: یکی از مهمترین دلایل منع کاشت ابرو در حاملگی، تاثیراتی است که بی‌حسی موضعی بر روی بدن مادر ایجاد می‌کنند. این ماده در کنار کاهش درد، اثراتی منفی به همراه داشته که ممکن است برای جنین نیز نامناسب شناخته شود. از آنجایی که کاشت ابرو درد قابل توجهی برای فرد به وجود می‌آورد، امکان کاشت بدون استفاده از بی‌حسی نیز بسیار دشوار خواهد بود. کاشت ابرو بدون استفاده از بی‌حسی، می‌تواند اضطراب و استرس فرد را افزایش دهد و آثار منفی آن را به جنین منتقل نماید. علاوه بر این، پس از کاشت ابرو افراد باید از داروهایی استفاده کنند که احتمال ایجاد عفونت و التهاب را کاهش می‌دهند. این داروها نیز تاثیری منفی برای سلامت و رشد بدون نقص جنین در پی خواهند داشت.
  • استرس و فشار عصبی: معمولا پس از کاشت، التهابات تا مدت کوتاهی در نواحی کنار چشم باقی می‌مانند. از آنجایی که بانوان در این دوران روحیه حساسی داشته و تمرکز بیشتری روی زیبایی خود دارند، با دیدن این التهابات استرس و افسردگی بیشتری را تجربه خواهند کرد. از طرفی استرس‌های قبل از کاشت ابرو در حاملگی نیز وجود داشته و تمامی این موارد، تاثیرات بسیار منفی روی جنین ایجاد می‌نمایند.
  • ریزش ابرو در اثر تغییرات هورمونی: در حالت عادی ۸۵ تا ۹۰ درصد موهای ابرو و سر در حالت رشد قرار داشته و ۱۰ تا ۱۵ درصد باقی مانده، در حالت استراحت می‌باشند. در دوران بارداری به دلیل بالا رفتن میزان استروژن، چرخه رشد فولیکول‌های مو زمان بیشتری در فاز رشد قرار می‌گیرند. این نوسانات هورمونی باعث افزایش ضخامت و رشد بیشتر موها خواهند شد.

مدتی پس از زایمان، هورمون‌ها به شدت افت کرده و فولیکول‌ها را در حالت استراحت قرار می‌دهند. این اتفاق منجر به ریزش موهای سر و ابرو خواهد شد. بنابراین کاشت ابرو در حاملگی با توجه به تغییرات هورمونی و مواردی مانند فقر آهن، ممکن است نتایج موفقی به همراه نداشته باشد. با توجه به اینکه اطمینانی در مورد زمان ریزش مو هنگام بارداری و بعد از آن وجود ندارد، متخصصان افراد باردار را مناسب انجام این عمل نمی‌دانند.

  • طولانی شدن زمان بهبود: از آنجایی که کاشت ابرو طبیعی نیاز به برش یا ایجاد سوراخ برای برداشت و کاشت فولیکول‌ها دارد، تاثیراتی مانند خارش در نواحی ابرو را ایجاد می‌نماید. در صورت خاراندن، ایجاد ضربه یا فشار دادن ناحیه کاشت، التهابات افزایش یافته و زمان بیشتری در اطراف ابرو باقی می‌مانند. این امر علاوه بر ایجاد استرس، نیاز به مصرف داروهای بیشتری را برای فرد ایجاد خواهد کرد. با توجه به اینکه مصرف داروهای کاهش التهاب و ضداسترس در دوران بارداری آثار منفی به همراه دارند، بهتر است افراد از کاشت ابرو در حاملگی صرف نظر نمایند.

کاشت ابرو در بارداری چه عوارضی به همراه دارد؟

بهترین زمان برای کاشت ابرو بعد از بارداری

انجام کاشت ابرو در حاملگی ممکن است نتایج این عمل را به طور کلی دستخوش تغییر نماید. به همین دلیل بهتر است زنان باردار حداقل ۶ ماه بعد از زایمان یا پس از اتمام دوران شیردهی اقدام به کاشت ابرو نمایند. البته توصیه اکثر متخصصان بر این است که بهترین زمان برای کاشت ابرو بدون جراحی یا با روش جراحی، ۱ سال پس از زایمان خواهد بود؛ زیرا در این زمان تغییرات هورمونی به ثبات مناسبی رسیده و افراد از لحاظ روحی نیز توانایی انجام این عمل را خواهند داشت.

سخن پایانی

کاشت ابرو به گونه‌ای است که حین و بعد از عمل، نیاز به مصرف داروهای مختلف از جمله آنتی بیوتیک‌ها، داروهای ضدالتهاب و جلوگیری از عفونت خواهد داشت. علاوه بر این، مادران باردار در کنار استرس‌های مربوط به حاملگی، مجبور به تحمل اضطراب‌ها و فشارهای روانی ناشی از انجام این عمل خواهند شد. این داروها و استرس‌های شدید، آسیب‌های جدی و تاثیرگذاری بر روی جنین و مادر ایجاد خواهند کرد. با توجه به اینکه کاشت ابرو عملی اورژانسی و حیاتی نمی‌باشد، بهتر است این عمل در بهترین زمان پس از زایمان انجام شود.

در صورتی که شما نیز قصد انجام کاشت ابرو را دارید، می‌توانید این عمل زیبایی را به متخصصان آی گل بسپارید. کلینیک آی گل با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته، پزشکان متخصص و پرسنل مجرب، انواع خدمات زیبایی از جمله کاشت ابرو را با بهترین نتایج انجام می‌دهد. برای آشنایی با تمامی خدمات این مجموعه به سایت آی گل مراجعه نمایید.

فرم مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید. مشاوران کلینیک آی گل در کمترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند.

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.