دلایل ایجاد جوش ابرو بعد از کاشت ابرو ، راه‌های پیشگیری و درمان

دلایل ایجاد جوش ابرو بعد از کاشت ابرو ، راه‌های پیشگیری و درمان
جهت دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید!

امروزه یکی از روش‌های پرطرفدار برای زیباسازی چهره، کاشت ابرو است که در اکثر مواقع عوارضی برای زیباجو ایجاد نمی‌کند. با این حال برخی اوقات افراد با جوش ابرو بعد از کاشت ابرو مواجه شده که لازم است با روش‌های استاندارد به درمان آن بپردازند. لازم است بدانید احتمال بروز جوش ابرو علاوه بر کاشت با جراحی، در روش کاشت ابرو بدون جراحی نیز اتفاق خواهد افتاد و نیاز به آگاهی در مورد رعایت نکات لازم خواهد داشت. ما در این مقاله دلایل بروز جوش ابرو بعد از کاشت ابرو و راه‌های درمان آن را برای شما بیان خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

علت بروز جوش ابرو بعد از کاشت چیست؟

علت جوش زدن ابرو بعد از کاشت ابرو مربوط به ایجاد عفونت‌های باکتریایی بوده که امکان بروز آن به دلایل مختلفی بستگی خواهد داشت. هنگامی که نواحی اطراف فولیکول مو به دلیل فشار وارد شده بر پوست ابرو یا برش‌های ایجاد شده دچار التهاب شوند، جوش‌هایی با ظاهر متفاوت در این قسمت به وجود می‌آیند. لازم است بدانید که تمامی افراد پس از کاشت ابرو درگیر فولیکولیت نخواهند شد؛ به همین دلیل اگر برجستگی‌های ایجاد شده همراه با درد، تورم و قرمزی باشند، نیاز به بررسی پزشک خواهند داشت. مهمترین دلایل جوش ابرو بعد از کاشت ابرو عبارتند از:

  • بروز عفونت: به نوعی می‌توان گفت ایجاد عفونت مهمترین علت جوش زدن ابرو بعد از کاشت ابرو می‌باشد. این عفونت به دلیل وجود باکتری یا ویروس در نواحی کاشت ایجاد شده و موجب التهاب یا بروز فولیکول‌های مویی دردناک و متورم خواهد شد.
  • حساسیت به مواد: برخی افراد دارای حساسیت‌های دارویی بوده و به دلیل استفاده از مواد خاص در انجام مراحل کاشت، دچار التهاب و جوش ابرو بعد از کاشت ابرو خواهند شد.
  • بهداشت نامناسب: در صورتی که بعد از عمل، ناحیه کاشت تمیز نشود و خون یا مایعات از این قسمت خارج شوند، فرد دچار عفونت و جوش ابرو خواهد شد. همچنین استفاده از موادی که ضدعفونی نشده‌اند، احتمال بروز این عارضه را دوچندان خواهد کرد. به همین دلیل لازم است کاشت ابرو را در کلینیکی مجهز و معتبر، توسط پزشکی متخصص انجام دهید.
  • استفاده نادرست از محصولات پوستی: در صورتی که فرد زیباجو پس از عمل کاشت محصولاتی مانند ضدآفتاب و ضدعفونی کننده‌ها را به درستی و با تجویز پزشک استفاده نکند، دچار جوش ابرو بعد از کاشت ابرو خواهد شد.
  • اشتباهات پزشک در مراحل کاشت: انتخاب محل غیرمناسب برای کاشت و ضدعفونی نکردن وسایل، از جمله دلایلی هستند که جوش ابرو بعد از کاشت ابرو را به وجود می‌آورند.
  • رشد مو: گاهی اوقات گرافت‌های کاشته شده مو به سمت داخل رشد کرده و موجب بروز جوش در نواحی ابرو خواهند شد.

علت بروز جوش ابرو بعد از کاشت ابرو چیست؟

جوش ابرو بعد از کاشت ابرو چه علائمی به همراه دارد؟

رایج‌ترین علائم جوش ابرو بعد از کاشت عبارتند از:

  • قرمزی و التهاب: قسمت‌های پیوند شده در ابرو به رنگ قرمز در آمده و دچار تورم و التهاب می‌شوند.
  • برآمدگی: روی ابروهای کاشته شده برآمدگی‌هایی به رنگ قرمز و کوچک به وجود می‌آیند.
  • خارش و سوزش: نواحی پیوند خورده با خارش و سوزش شدید مواجه می‌شوند.
  • ایجاد درد: لمس کردن قسمت‌های پیوند خورده برای فرد دردناک و آزاردهنده خواهد بود.
  • عفونت و چرک: در صورت عدم رعایت نکات مراقبتی، ممکن است در محل کاشت عفونت و جوش‌هایی با ترشحات چرکی ایجاد شود.

راه‌های درمان جوش ابرو بعد از کاشت ابرو چیست؟

ایجاد جوش بعد از کاشت ابرو مشکل نگران کننده‌ای نبوده و با انجام روش‌های زیر، قابل درمان خواهد بود:

استفاده از آنتی بیوتیک‌های موضعی: برای درمان جوش ابرو بعد از کاشت ابرو می‌توان از آنتی بیوتیک‌های موضعی مانند کلیندامایسین و موپیروسین بر روی پوست استفاده کرد. این استعمال موضعی موجب کاهش عفونت و التهاب خواهد شد. برای این کار لازم است حتما با پزشک متخصص مشورت کرده و از مصرف سرخود آنتی بیوتیک خودداری نمایید.

مصرف آنتی بیوتیک خوراکی: در صورت ایجاد فولیکولیت شدید، پزشک مصرف آنتی بیوتیک خوراکی را برای فرد تجویز می‌نماید. آنتی بیوتیک خوراکی باکتری‌های بدن را از بین برده و به این ترتیب موجب کاهش عفونت و التهاب می‌شود.

تخلیه جوش چرکی: در صورتی که پس از کاشت ابرو با جوش‌های چرکی در اطراف این نواحی مواجه شدید، از تخلیه آنها خودداری نمایید. تخلیه جوش چرکی موجب پخش شدن عفونت، افزایش التهاب و حتی آسیب رسیدن به موهای کاشته شده خواهد شد. بهترین کار این است که توصیه‌های متخصص را انجام داده و فرصت دهید تا جوش‌ها بهبود یابند. با این حال اگر جوش‌هایی بزرگ، چرکی و دردناک دارید، به کلینیک مراجعه کرده و تخلیه آنها را به پزشک متخصص بسپارید.

چه مواردی احتمال بروز جوش ابرو بعد از کاشت را افزایش می‌دهند؟

عوامل زیر فرد زیباجو را مستعد ابتلا به جوش ابرو بعد از کاشت ابرو می‌کنند:

  • سیگار کشیدن: استعمال سیگار موجب افزایش التهاب پوست و احتمال بروز جوش خواهد شد.
  • استرس: عوامل استرس‌زا می‌توانند عوارض پس از کاشت ابرو مانند فولیکولیت را افزایش دهند.
  • بهداشت ضعیف: عدم رعایت بهداشت و شستشو ندادن ناحیه پیوند زده شده، فرد را مستعد بروز جوش ابرو خواهد کرد.
  • لمس بیش از حد محل کاشت: ایجاد اصطکاک و تماس بر روی محل کاشت، محرک پوست بوده و احتمال ایجاد عفونت و التهاب را افزایش می‌بخشد.
  • نوع پوست: افرادی که پوست چرب و مستعد آکنه دارند، بیشتر از دیگران دچار جوش ابرو بعد از کاشت ابرو خواهند شد.
  • عدم استفاده از آنتی بیوتیک: توجه نکردن به دستورات پزشک و عدم مصرف آنتی بیوتیک، می‌تواند احتمال بروز جوش ابرو پس از کاشت را افزایش دهد. آنتی بیوتیک‌ها باید در اندازه و زمان مشخص، استفاده شوند.

چه مواردی احتمال بروز جوش ابرو بعد از کاشت را افزایش می‌دهند؟

جمع بندی

حال که میدانید عوامل مختلفی در ایجاد جوش ابرو بعد از کاشت ابرو موثرند، لازم است تمامی نکات بهداشتی و مراقبتی را به طور کامل انجام دهید. در اکثر موارد، پزشک کاشت ابرو را با رعایت تمام استانداردها انجام داده و جوش ابرو به دلیل رعایت نکردن نکات مراقبتی توسط فرد ایجاد خواهد شد. با این حال در صورت ایجاد جوش ابرو، با پزشک خود مشورت کرده و نگران زیبایی خود نباشید. در صورت انجام راهکارهای لازم می‌توانید در کمترین زمان، به درمان این عارضه بپردازید.

علاوه بر موارد گفته شده، لازم است برای کاشت ابرو به کلینیکی با تجهیزات پیشرفته مراجعه نموده تا نگران عوارض پس از کاشت نباشید. مجموعه آی گل با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و متخصصان مجرب به عنوان بهترین مرکز کاشت ابرو در تهران شناخته می‌شود. برای آشنایی با تمامی خدمات این کلینیک زیبایی، به سایت آی گل مراجعه نمایید.

فرم مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید. مشاوران کلینیک آی گل در کمترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند.

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.